DRIVE IN DISCO BALTHAZAR, DE DRIVE IN VAN UTRECHT

DRIVE IN DIXO BALTHAZAR
Dixo Balthazar draait al jaren de gezelligste feesten van Utrecht en omstreken.

Balthazar is onder andere bekend van de vele studentenfeesten zoals SWAK-feesten, A4, A5, Full House en international party’s.

Ook is Balthazar bekend van het Pann-festival, Ouderalleen, feesten in de Utrechtse Forten en bedrijfsfeesten. Op deze foto draait Drive in Dixo Balthazar een Swak studentenfeest in Tivoli.

 

 

 

UITEENLOPENDE FEESTEN
Balthazar verzorgt naast bedrijfsfeesten ook veel privé-feesten zoals promotie-feesten, dertig-, veertig- en vijftig jarige verjaardagen en bruiloften. Vaste klanten zijn onder andere het UMC, verschillende ministeries, gemeente Utrecht, Fort Vechten, RIVM, Go-Out, FOM instituut, Algemeen Dagblad, Vredenburg, de community Ouderalleen, StayOkay Bunnik, Sesamstraat (kijk ook eens bij referenties).

Hier draaien we een privefeest in het oude kasteel de Halloy in de Belgische Ardennen. Met de laser, nieuwe ledeffecten en een beetje rook werd het kasteel omgetoverd tot een sprookjesachtige dansvloer. Het feest ging tot 2 uur helemaal los.

 

OP UITEENLOPENDE LOCATIES
Balthazar draait graag in bijzondere lokaties. Of het nu bij uw thuis is of in een oud fort of in een kasteelt te Frankrijk, Drive in Dixo Balthazar komt overal! Kijk ook eens op onze site bij feestlocaties met unieke feestzalen, die we als Dixo aanbevelen en die je niet zo makkelijk elders vindt.

Dixo Balthazar is de vaste Drive in Disco te Fort Vechten, het oude kerkje het Beauforthuis en StayOkay Bunnik te Amelisweerd. We weten in deze zalen precies wat we mee moeten nemen aan licht en geluid om een sfeervolle verlichting en een goed geluid te krijgen. Omdat we er heel graag komen geven we in deze zalen een korting.

 

INFORMEER RUIM VAN TE VOREN
Indien je een feestzaal boekt neem dan direct contact op voor een vrijblijvende optie in onze agenda. Vaak worden we zo’n vijf maanden van te voren geboekt.

Stuur een mail met de datum en de locatie van het feest. Je ontvangt meestal binnen een dag bericht terug. Na ongeveer twee weken optie tijd horen we graag of het feest bevestigd wordt. Ongeveer twee maanden voor het feest nemen we weer contact op over de invullingen en wensen voor het feest.

Hier draaien we een feest te Tivoli met Ronald Giphart voorop in de polonaise.

 

 

KLIMAATNEUTRALE EN KLIMAATVRIENDELIJKE DRIVE IN DISCO
Vanaf 2011 verzorgt Balthazar ieder feest klimaatneutraal! We compenseren de CO2 uitstoot van ons vervoer en werken uitsluitend met superzuinige LED lichteffecten. Omdat we veel geboekt worden voor feesten in Utrecht en omgeving maken we weinig kilometers. Daarnaast scheiden we ons afval, gebruiken groene stroom en adviseren feestzalen groener te worden. 

Hier draaien we een vijftig jarige verjaardag.

 

Comments are closed.