Prijs

Drive in Dixo Balthazar is de professionele Drive in Discotheek voor een scherpe prijs. De prijs voor een standaardfeest incl alle apparatuur is €750,=

Dat is voor een feest tot 200 man en inclusief alle apparatuur zoals onze nieuwe actieve Electro Voice of Yamaha speakers, moderne sfeervolle LED lichteffecten, professionele Pioneer cd-spelers, Datec XTC mixer, rook, laser, 5 uur draaitijd, twee ervaren Balthazar DJ’s en incl. twee uur op- en afbouwtijd. In een vaste feestzaal rekenen we een kleine korting.  (indien je de speakers, lichteffecten en geluidsapparatuur die wij meenemen zou huren bij een verhuurbedrijf ben je al 550,= kwijt)

LANGER DOORFEESTEN
Langer dan 5 uur doorfeesten kan altijd. De feestgever bepaalt bij Balthazar de eindtijd. Na 5 uur draaitijd rekenen we €50,= per half uur extra. Voor feesten buiten Utrecht rekenen we reiskosten.

FEESTZALEN MET KORTING
Zalen waar apparatuur aanwezig is rekenen 100 korting en komt de prijs op € 650,=. Zalen waar we als huis-Dixo draaien geven we 25,= korting en komt de prijs op € 725,= incl btw. Zalen waar Dixo Balthazar als huis DJ draait zijn Beauforthuis, StayOkay Bunnik en Fort Vechten.

Met Balthazar kies je voor zekerheid en haal je een professionele dixo in huis. De muziek-keuze, het geluid en de lichteffecten zijn geheel afgestemd op publiek en locatie. We werken uitsluitend met moderne en nieuwe apparatuur voor een sfeervolle verlichting en een warm geluid en draaien geen Mp3 kwaliteit. Voor de zekerheid hebben we alles dubbel. Bij ziekte valt een andere Balthazar DJ in.

Quote op Linkedin van Martin Vastenhout Directeur Fort Vechten : “Dixo Balthazar draait al sinds 2000 op Fort Vechten. Ze hebben voor ons op honderden feestjes gedraaid. Van de gasten hebben we in al die jaren alleen maar positieve reacties gehad.”

Comments are closed.