Aanbevelingen Linkedin

Enkele aanbevelingen van klanten op onze linkedin pagina van Drive in Disco Balthazar.

Martin Vastenhout, directeur Fort Vechten: “Disko Balthazar draait onder leiding van Mattheus al sinds 2000 op Fort Vechten. Ze hebben voor ons op honderden feestjes gedraaid. Van de gasten hebben we in al die jaren alleen maar positieve reacties gehad.”

Maarten Van Biezen, Teammanager Stichting Natuur en Milieu: “Mattheus organiseerde het grandioze afscheidsfeest van Natuur en milieu op de Donkerstraat in Utrecht, met zuidamerikaanse percussie en spetterende disko, maar ook met fake-journalisten, nepbeveliging en stuntel-obers. Zag er geweldig uit en was geweldig. Een aanbeveling dus voor een geweldig feestje…”

Marieke Westerhof, Docent Privaat- en procesrecht Hogeschool Utrecht:  “Balthazar organiseerde ons feest in het Griftpark: Het feest was helemaal top, iedereen ging helemaal los. “Het beste feest in jaren” hoorden we terug van de gasten. En Bas en ik waren helemaal verguld met de muziekkeuze, helemaal onze keuze!!! De kwaliteit was zeer goed en het was het geld meer dan waard!

Marc Graaskamp, Account Manager at Groupon Nederland: Wij hebben Mattheus gevraagd voor ons huwelijksfeest in de Commanderije te Montfoort. Voor wie de locatie kent, die is echt top. Met de verlichting van Mattheus werd het nog beter. De DJ’s hebben echt top gedraaid. Ze hebben het perfect aangevoeld hoe de avond te vullen. We hadden gevraagd voor sfeer zodat het feest een feest ging worden en dat is absoluut gelukt. Mijn vrouw heeft (ondanks haar zwangerschap) echt de hele avond staan dansen. Kortom, Mattheus bedankt voor een top avond!

Rob van Schie, Dierenbescherming: Ik heb een aantal keer swingende personeelsavonden georganiseerd waar nog over gesproken wordt, Balhazar heeft hier een zeer belangrijke rol in vervuld, door werkelijk iedereen op de dansvloer te krijgen maar bovenal  te houden. Kortom, een absolute aanrader! voor uw feest.

Lidwien Vork, directeur Beauforthuis: “We werken al 15 jaar heerlijk samen. Nooit gezeur, we helpen elkaar waar we kunnen.. Ze organiseren geweldige evenementen en hun klanten zijn altijd bijzonder tevreden. Klanten kunnen altijd hun specifieke wensen opgeven en er wordt goed naar hen geluisterd. Bovendien is het heel gezellig om met ze te werken. Ik kijk er iedere keer weer naar uit.”

Patrica Prinsen, FO Coördinator – GlaxoSmithKline Consumer Healthcare: “Balthazaar Evenementen staat garant voor een gezellig, swingend personeelsfeest. Van het begint tot eind in de puntjes geregeld! De muziek, lichteffecten, de gemaakte foto’s tijdens het feest die op de muur geprojecteerd werden. Alles is mogelijk. TOP. Een echte aanrader. Mattheus nogmaals bedankt. Groet, Patrica Prinsen

Niek Schroten, Technical Director at Clockwork: “Balthazar Evenementen organiseerde ons huwelijksfeest in DE RECHTBANK te Utrecht. Het feest was super, er werd goed ingespeeld op het publiek en we hebben genoten! We kunnen balthazar aanbevelen.”

Cees de Kramer, Kennismedewerker at AOb: “We hebben als AOb DJ Mattheus ingehuurd voor een bedrijfsfeest. Zowel het contact vooraf als de avond zelf was zeer positief. De DJ’s hebben zich goed ingeleefd in de ‘doelgroep’, die varieerde van 30 tot 65 jaar. De dansvloer was meteen vol en bleef dat ook. Nummers die vooraf waren ingediend werden gedraaid, zelfs het ‘ska-blokje’. 😉 Groet Cees de Kramer

Matthijs Mons, Actuarieel Consultant at LeanApps: Mattheüs heeft voor ons trouwfeest in de grote feestruimte van Fort bij Vechten 2 dj’s ingezet, waarover we zeer te spreken zijn. Ze wisten het feest extra sfeer te geven, zonder al te zeer op de voorgrond te treden. Ze waren constant benaderbaar om wensen door te geven of met ons mee te denken. Daarnaast was duidelijk te merken dat de Balthazar vaker op deze locatie had gedraaid; de afstemming van de muziek was zodanig dat in andere deelruimtes de muziek goed te horen was, maar dat ook nog een gesprek kon worden gevoerd zonder te hoeven schreeuwen. Bij een volgend evenement zouden we Balthazar zeker nog eens inhuren, maar ja, je trouwt maar één keer…

Hugo van Grondelle, communicatie/marketing/bedrijfsvoering/ICT : “Ik heb DJ’s van Balthazar ingeschakeld voor een personeelsfeest. Alles goed geregeld, duidelijke afspraken, complete dienstverlening, en niet onbelangrijk: een goed feest. Zoek je muziek voor een feest, bel Mattheus!”

Merijn Heijne, Owner/founder, meng. creatieve communicatie : “DJ’s die de avond besluiten met Laserkraft 3D’s ‘Nein man, ich will noch nicht gehen. Ich will noch ein bisschen tanzen’ verdienen alle lof. Bij deze! Uitstekende voorbereiding, open voor suggesties, inspelen op verzoekjes en de vrolijke mensen op de dansvloer. Aarzel niet en bel de DJ’s van Balthazar voor een feest in Utrecht en wijde omgeving.”

Reacties zijn gesloten.