33PlusParty, voorheen 40 Plus Party in; Beauforthuis, Ottenhome, Fort Vechten, ClubNouvelle, Stayokay Bunnik, Antropia Driebergen

Hier draait drive in Disco Balthazar  de 33PlusParty (voorheen 40 Plus Party) te Beauforthuis met Balthazar DJ’s Mattheus en Rogier en Sander Loog op Sax. Met dank aan de masseurs Raoel en Paulo. Feest is iedere maand. Omdat veel dertigers vroegen of ze ook naar een 40plusparty mochten komen hebben we de naam aangepast in 33PlusParty. Kijk op www.33plusparty.nl voor de agenda. En meld je aan op: https://www.facebook.com/33PlusParty. dan blijf je altijd op de hoogte van de leukste feesten.

Kom binnenkort ook dansen op de 33PlusParty: het leukste feest voor 30ers, 40ers en 50ers van Nederland

met de goede muziek van de jaren 70 tot nu! met biologische / fairtrade hapjes, drankjes met zo’n 200 sociale en fijne mensen ook voor singles en om nieuwe leuke mensen te leren kennen met heerlijke tappas voorafgaand aan het feest met masseurs op de dansvloer en dit keer met Top Pop videoclips met klimaatneutrale Dixo en DJ’s die ingaan op verzoekjes waar je kunt parkeren met je auto (graag carpoolen evt via onze facebookpagina 😉 in een mooi oud kerkje en goede acoustiek Reserveer alvast kaartjes via www.33plusparty.nl hieronder de foto’s van afgelopen twee feesten in een film:

Waar kun je als 40+er nu nog lekker uitgaan en dansen op de muziek die jij leuk vindt? De 33PlusParty’s zijn razend populair, ze zijn betaalbaar (niet duurder dan 10,= excl fee), gratis parkeren, vaak met acts, masseurs en Goede DJ’s met gevoel voor mixen. De feesten zijn vaak allemaal in de voorverkoop uitverkocht. Koop je tickets dus op tijd. Kijk hier voor de data van de volgende feesten.

De DJ’s spelen in op het publiek en gaan in op verzoekjes. Tevens zijn er regelmatig masseurs aanwezig om de spieren goed soepel te houden!

Reserveer alvast kaartjes en kom met je vrienden en vriendinnen naar het leukste 40 Plus Feest, met de beste muziek. En kijk op facebook wie er nog meer komen!
kijk voor meer info ook op http://www.33plusparty.nl

Reacties zijn gesloten.