Contact

Mail ons
We ontvangen informatie-verzoeken bij voorkeur per mail. Graag met datum en locatie van uw feest. Mail: ons hier 

TELEFONISCH
We reageren altijd snel op mail of whatsapp. In dringende gevallen kunt u ook bellen met Mattheus Bleijenberg: 0653353793

INFORMEER RUIM VAN TE VOREN
Uit onderzoek blijkt dat 20% van de feestgevers meer dan 6 maanden van te voren een feest boekt. 50% van de feestgevers legt minimaal 2 maanden van te voren een zaal en disko vast. Indien je voor jouw feest alleen het beste wilt is het aan te raden vroeg te boeken en direct na het boeken van een feestzaal bij ons een optie te laten noteren. Een drukke feestmaand zit vaak al maanden van te voren vol.

Indien je ons mailt geef dan altijd de datum en de locatie van het feest door. Je ontvangt meestal binnen een dag bericht of we voor die datum nog beschikbaar zijn.

Quote van Lidwien Vork, directeur van het Beauforthuis:
We werken al 15 jaar heerlijk samen. Nooit gezeur, we helpen elkaar waar we kunnen. Ze organiseren geweldige evenementen en hun klanten zijn altijd bijzonder tevreden. Klanten kunnen altijd hun specifieke wensen opgeven en er wordt goed naar hen geluisterd. Bovendien is het heel gezellig om met ze te werken. Ik kijk er iedere keer weer naar uit.”

Reacties zijn gesloten.