Info

MUZIEKKEUZE
De muziekkeuze is bij Balthazar altijd afhankelijk van het publiek. We bepalen de smaak van het publiek en sluiten daar zo goed mogelijk bij aan. Het belangrijkste criterium is dat de vloer vol blijft! Naar ieder feest gaat altijd alle muziek mee. Klanten ontvangen van te voren onze database om alvast verzoekjes te selecteren. Op de avond zelf zijn verzoekjes ook welkom.

 

 

MUZIEK
Balthazar is de Drive in van Midden Nederland met de meest complete muziekverzameling (95% van de verzoekjes hebben we)! Onze verzameling bestaat uit muziek van de jaren ’60 tot nu. Dance Classics, Top 40, house, tropisch, R&B, Techno, New Wave, Rock&Roll, Balkanbeats, Reggae, Ska ed. Meestal wordt in blokken gedraaid waarbij we verschillende muzieksmaken afwisselen. Als we met een goede plaat uit de jaren 90 de dansvloer vol hebben houden we die ook vol en weten telkens die platen te vinden waar publiek voor gaat. Langzaam wordt dan toegewerkt naar een ander blok. De blokken die het beste aanslaan komen het meeste terug.

 

 

THEMAFEESTEN
We draaien geregeld themafeesten, zoals ‘bling-bling,  TOPenPOP, tropisch feest, winterfeest, glamourfeest, jaren 70 feest etc. We sluiten met de muziek aan bij het thema en kunnen desgewenst ondersteunen met dvd beelden, clips of een act.

 

 

 

 

VERZOEKJES MOGELIJK
Naar ieder feest gaat altijd alle muziek mee. Klanten ontvangen van te voren onze database om alvast 20 tot 50 verzoekjes uit te selecteren. dat zijn dan alvast de eerste verzoekjes van de feestavond.

 

 

 

KIJKSERVICE
Balthazar biedt op verzoek op haar feesten een kijkservice. Dat kan op een van de open feesten die we organiseren. We zetten je dan op de gastenlijst. Klanten kunnen zo alvast de sfeer proeven, kijken hoe we op het publiek inspelen en ervaren hoe mooi onze lichteffecten zijn en het geluid is afgesteld. Maak hiervoor een afspraak.

Reacties zijn gesloten.