Prijs

Drive in Dixo Balthazar is de professionele Drive in Disco met jarenlange ervaring en de beste recensies. Maar we zijn al te boeken voor een scherpe vanaf prijs van €650.

DIXO BALTHAZAR
– de beste referenties
– gemiddeld een 10! op google
– gem een 9,6 voor muziekkeuze
– tientallen mooie reacties in ons gastenboek
– jarenlange ervaring en DJ’s die aansluiten bij publiek
– altijd backup bij ziekte en nieuwe apparatuur
– wel vaak tot 6 maanden van te voren geboekt, dus informeer snel!

Quote op Linkedin van Martin Vastenhout Directeur Fort Vechten : Dixo Balthazar draait al meer dan 10 jaar op Fort Vechten. Ze hebben voor ons op honderden feestjes gedraaid. Van de gasten hebben we in al die jaren alleen maar positieve reacties gehad.

 

 

INFORMEER RUIM VAN TEVOREN
We zijn een van de meest gevraagde Drive ins van Nederland en daarom vaak zo’n 5 maanden van te voren geboekt.

Kies niet voor de eerste de beste DJ website, die veel moet adverteren op google om klanten tw verkrijgen. Vaak zetten ze DJ’s in zonder ze zelf ooit gezien te hebben! Met Balthazar kies je voor zekerheid en haal je een professionele dixo in huis. De muziek-keuze, het geluid en de lichteffecten zijn geheel afgestemd op publiek en locatie. We werken uitsluitend met moderne en nieuwe apparatuur voor een sfeervolle verlichting en een warm geluid en draaien geen slechte Mp3 kwaliteit. Voor de zekerheid hebben we ook alles dubbel. Zelfs bij ziekte valt een andere Balthazar DJ in.

Reacties zijn gesloten.