Ervaren DJ’s

Bij Dixo Balthazar gaat zekerheid boven alles. Op ieder feest worden altijd twee ervaren Balthazar DJ’s ingedeeld. De Balthazar DJ’s krijgen allemaal gemiddeld een 8,5 terug in enquete’s van klanten op gebied van muziekkeuze en performance. En we werken bij  Balthazar op dezelfde manier. Een volle dansvloer is het belangrijkste criterium. Daarnaast spelen we altijd in op verzoekjes en wordt gedraaid in ‘blokken’. Omdat we met zes ervaren Balthazar DJ’s werken valt er altijd een ander in als er onverwacht iemand ziek wordt. Daardoor hebben afgelopen 15 jaar nog nooit een feest hoeven afzeggen.

De vaste DJ’s van Drive in Dixo Balthazar

DJ Roozjee (Rogier) is een van de meest ervaren Balthazar DJ’s.

Hij begon ooit met draaien in het Goudse poppodium So What en als fervent festival- en concertbezoeker is hij van vele muzikale markten thuis.

In zijn vrije tijd zingt Rogier in vocalgroup Vocalicious en hij organiseert, maakt en presenteert regelmatig zijn eigen popquiz. Rogier weet de dansvloer altijd goed vol te houden en staat bekend om zijn mooie mixen.

 

 

 

DJ Wilco is een zeer ervaren allround Balthazar DJ.

Hij draait iedere week. Als hij niet gevraagd wordt organiseert hij zelf een feest. Ook draait hij regelmatig op wijkfeesten en straatfeesten.

Voordat hij bij Balthazar kwam was hij onder andere de vaste DJ in de cafe Flitz en vrijwillige DJ in de ACU.

Hij kent alle muziek van de jaren 60 tot huidige top 40. Hij kent alle grote hits maar ook alle alternatieve muziek. Zoals je ziet danst hij achter de mixer net zo hard mee met het publiek.

 

 

 

DJ Mattheus oftewel DJ Balthazar startte Dixo Balthazar ongeveer 20 jaar geleden en draaide toen bijna alle studentenfeesten van Utrecht.

Hij was vaste DJ van de beroemde A4 en SWAK feesten in Tivoli die altijd binnen een half uur uitverkocht waren.

Nu verzorgt hij vooral veel prive feesten zoals bruiloften en bedrijfsfeesten. Het liefst doet hij dat in oude landhuizen, kasteeltjes en forten. Het ombouwen van deze lokaties met sfeervolle lichteffecten en geluid is voor hem altijd een uitdaging.

 

 

 

DJ Sieger draait al heel lang bij Dixo Balthazar. Hij is muziekverzamelaar, heeft zijn eigen cd spelerset in zijn huiskamer staan en draait het liefst iedere dag.

Sieger probeert net (als de andere Balthazar DJ’s) de dansvloer altijd zo vol mogelijk te houden en gooit er zoveel mogelijk verzoekjes van het publiek doorheen.

Sieger draait ook regelmatig eigen feesten in en rondom Utrecht.

 

 

 

 

 

Drive in Discotheek Balthazar DJ Marcus DJ Marcus is een ervaren DJ. Hij begon zijn draai carrière als vaste DJ op de Utrechtse Biologen studentenfeesten.

Hij is docent, acteur, theaterman, festivalbezoeker en een van de beste DJ’s van Dixo Balthazar. Momenteel draait hij ook veel 33PlusParty’s in Beauforthuis, Fort Vechten en Beachclub Ottenhome.

 

 

 

 

 

DJ Nicole draait inmiddels alweer meer dan 10 jaar bij Drive in Dixo Balthazar. Ze draaide regelmatig op studenten feesten zoals de Swak feesten, werkt inmiddels in de zorg als zorg coördinator en vindt draaien nog steeds heel leuk.

Ze draait nu regelmatig op 33PlusParty’s,  bruiloften en bedrijfs-feesten door het hele land.

Of ze nu draait voor een jong of ouder publiek, bij DJ Nicole staat iedereen op de dansvloer en het leuk is dat ze zelf ook flink meedanst!

 

 

 

DJ Ellen is een van de jongste DJ’s bij Drive in Dixo Balthazar.

Als jongste DJ draait ze met het grootste gemak op een 50 jarig verjaardagsfeest iedereen de dansvloer op. Veel gasten verbazen zich over de muziekkennis van deze negentien jarige Balthazar DJ.

 

Ellen studeert in Utrecht en wordt  daarom als ervaren DJ ook geregeld gevraagd om op studentenfeesten te draaien.

 

Ellen vindt het het leukst als op het feest het dak eraf gaat. Regelmatig krijgt Balthazar het verzoek van klanten naar die vrouwelijke DJ met lang blond haar……

 

Dj Robbert zul je nooit stil zien staan achter de draaitafels. Hij danst vrolijk mee en is een van de muzikale duizendpoten bij Drive in Dixo Balthazar.

Naast de vele bruiloften, partijen en bedrijfsfeesten draait Robbert ook op allerlei studentenfeesten, housefeesten en festivals.

 

Zo staat hij de ene week voor 30 man een intiem feestje te draaien, en de volgende voor een zaal met 1200 man! Die verscheidenheid zorgt er voor dat Robbert op elk publiek in kan spelen.

Naast het dj-en produceert Robbert ook zijn eigen muziek, en brengt deze sinds kort ook uit op labels.

kwintijn copyDJ Kwintijn is onze jongste DJ, maar hij heeft al veel ervaring. DJ Kwintijn is net als DJ Mattheus begonnen op schoolfeesten en studentenfeesten. Hij draait nog veel studentenfeesten maar weet ook 40 ers en 50 ers uit hun dak te laten gaan op de vele mooie bruiloften, verjaardagen, jubilea en bedrijfsfeesten.

Net als bij alle andere Balthazar DJ’s draait hij op feesten voor iedereen wat wils. Blokken met verschillende muziekstijlen volgen elkaar op en de blokken die het meeste aanslaan komen het meeste terug op de avond zelf.

Kwintijn staat ook altijd mee te dansen tijdens het draaien en indien de gelegenheid zich voordoet verlaat hij twee miniten de DJ-booth om ook even mee te dansen op de dansvloer!

 

 

Balthazar Dj Ferry is een van de meest ervaren DJ’s van drive in Dixo Balthazar. Overdag staat hij voor de klas en in het weekend draait al vele jaren plaatjes en is gek op hitjes uit de jaren 60 tot nu.

Hij verzamelt alles uit de jaren 80 en 90, heeft een grote collectie alternatieve muziek en houdt alle hitjes bij die uitkomen. Maar een ding is zeker.

Wat voor een feest het ook is. Hij bepaalt altijd snel de smaak van het publiek en laat ze de hele avond dansen en nog eens dansen.  Als hij een keer niet is ingehuurd draait ie gewoon door. Maar dan op zijn cd spelerset die bij hem altijd stand by staat in zijn woonkamer.

 

Balthazar DJ Renata heeft jaren gedraaid op uiteenlopende feesten in binnen- en buitenland.

Sinds drie jaar draait zij ook regelmatig op bruiloften en bedrijfsfeesten en is altijd uit op een volle dansvloer.

Renata houdt van uiteenlopende muziekstijlen en is een liefhebber van muziek met een alternatief randje. Naast het dj-en is zij werkzaam als kunsthistoricus.

 

 

 

 

DJ Alex

Balthazar DJ Alex is een van de meest ervaren DJ’s van Balthazar. Hij draait al meer dan 20 jaar als professionele DJ.

Hij weet als all round DJ goed de smaak van het publiek te bepalen en daarbij aan te sluiten. Ook hij draait op de Balthazar manier, met verschillende blokken van muziekstijlen. De muziek die het beste aansluit komt het meester terug op de avond zelf.

DJ Alex is een van Balthazar’s master Mixers. Hij mixt de moderne muziek telkens prachtig in elkaar, wat telkens een extra dimensie geeft op de dansvloer. Hierdoor weet hij mooie hoogtepunten te creëren in de zaal.

 

 

 

DJ RenejpgBalthazar DJ Rene draait nu vanaf 2012 bij Dixo Balthazar. Daarvoor draaide hij jaren lang op privefeesten en is hij vaste DJ op Utrechtse feesten zoals in ACU.

Inmiddels bezit René een eigen DJ set en  draait hij regelmatig in cafés en op privé-feestjes. Rene is all-round DJ en draait van Top 40 tot jaren 60 rock and roll. Naast het draaien is hij vrijwilliger in ACU en werkt hij in het welzijnswerk.

Reacties zijn gesloten.