Extra Opties

Drive in Disco Dixo Balthazar draait al 20 jaar feesten door heel Nederland en komt zo nu en dan geweldige opties, acts en bijzondere lokaties tegen die de moeite waard zijn om te delen en op te nemen in ons aanbod. Onderstaande opties zijn gratis of tegen betaling te boeken via Balthazar Evenementen zelf. 

Drive in Disco met Saxofonist
Dixo Balthazar werkt al jaren samen met enkele professionele saxofonisten. Tijdens uw feest speelt de saxofonist drie maal 15 tot 20 minuten mee op een blok jaren 90 house, classics, ska of moderne house. Deze special act tijdens uw feest zorgt altijd voor een extra hoogtepunt en kost slechts €550,=. Kijk hier naar enkele sfeerfilmpjes van Dixo Balthazar met Saxofonist op verschillende feesten oa. in Beauforthuis, Fort Vechten en in Stadhouderlijk Hof te Leeuwarden.


Drive in Dixo met Percussie
Geweldige ritmes  en aanstekelijke moves: Daar zorgt percussionist Edson Gomes altijd voor. Boek Edson bij uw feest voor €550,=. Een enorme meerwaarde voor de feestvreugde!


Zangeres en Voice of Holland bekendheid Meike van der Veer
Meike van der Veer speelt regelmatig mee met Dixo Balthazar. Ze zorgt met haar prachtige stem, goede beats en dans voor enkele hoogtepunten op de dansvloer.


Burlesque danseressen en verlichte Led Dansvloer

Drive in Dixo Balthazar verzorgt ook stijlvolle Burlesque danseressen en/of een verlichte Led dansvloer tijdens uw dansfeest. Dit tegen de scherpste prijs in Nederland. Informeer naar de mogelijkheden.

drive in dixo balthazar met trommelaars

Braziliaans persussieoptreden of workshop

Vaak is het na een uurtje borrelen tijd om te dansen. Op dat moment komt een Braziliaans Trio al spelend binnen. Zij weten met hun ritmes het publiek aan het swingen te krijgen waarna Balthazar het optreden overneemt met een tropische plaat. Een swingende start voor een feest. Prijs is €950,=. Kijk hier voor een film

40PLusParty, het 40 plus feest met de goede muziek en de leukste mensen 34

Masseurs tijdens uw feest

Dixo Balthazar werkt al enkele jaren samen met twee masseurs. Het blijkt in de praktijk een geweldige combinatie. Dansen op de muziek van Dixo Balthazar en tussendoor even een heerlijke massage. Goed voor de geest en de spieren.

Masseurs Paulo en Roel nemen een massagetafel mee en masseren vanaf 450,= tijdens uw feest.

Kijk hier naar een filmpje van de disko met massages.

Drive in discotheek disco Balthazar de Drive in Disco van Utrecht en omgeving

Verlichte LED dansvloer

Wil je echt schitteren? Huur dan een verlichte dansvloer (zie filmpje hieronder). Informeer bij Balthazar naar de mogelijkheden: De kosten zijn € 950,= voor een standaard Led dansvloer van 4 x 5 meter. Kijk hieronder eens naar een filmpje van dit Balthazar feest met led vloer.

Kijk hier naar filmpjes van een Balthazar feest met led dansvloer.

Bijzondere Openingsdans of Flashmob tijdens uw feest
Wil je je feest spectaculair openen? Dixo Balthazar kan op uw feest meewerken aan een bijzondere openingsdans waarbij het bruidspaar een dans heeft ingestudeerd. Of waarbij we faken alsof we als DJ een verkeerde cd instarten maar waarop de feestgevers wel heel bijzonder inspelen. Kijk hier maar eens naar een voorbeeld. Ook kunnen we met de ceremoniemeesters van een feest iets afspreken en waarbij we het bruidspaar verrassen met een flasmob. Vraag naar de mogelijkheden en kijk ook naar het filmpje hieronder. Hier danst het publiek een ingestudeerde dans in plaats van het bruidspaar!

PopQuiz Zoekt u nog een leuke activiteit voordat het feest start? Een mooie activiteit voor uw bedrijfsfeest! Een van de vaste Balthazar DJ’s organiseert professionele PopQuizen en verleent deze service nu ook voor Balthazar. De PopQuiz is hippe activiteit voor aan het begin van uw feest. We bieden een standaard popquiz voor € 395,= of een popquiz op maat voor € 595,=. Wij passen het niveau aan de gasten aan en kunnen de quiz ook een thema geven. We regelen alles van de fragmenten tot de antwoorden-boekjes en pennen. De tijdsduur is of ruim een half uur (met twee rondes) of een uur met drie rondes. Indien er in de zaal een beamer en een dvd speler/ laptop aanwezig zijn wisselen we fragmenten af met beelden.

Silent Disko
Dixo Balthazar kan uw feest ook als silent disko organiseren. Ook wordt deze optie vaak ingehuurd op lokaties met een vergunning tot 0.30 en waarbij de feestgevers toch graag een uur langer door willen. Inclusief apparatuur en 50 koptelefoons is deze optie 650,=.

Informeer naar nog meer voorbeelden van acts tijdens uw feest.

Reacties zijn gesloten.