Foto’s

Uiteenlopende feesten
Balthazar draait op uiteenlopende feesten. Hiernaast vind je een foto van een bruiloftsfeest en een hockey-feest van Phoenix te Zeist. Op bruiloften draaien we vaak een eerste uurtje rustigere muziek. Dan gaat de muziek harder, de lichteffecten aan en gaat het feest los tot aan het eind. Op hockeyfeesten staat de dansvloer meteen vol tot in de late uurtjes. Klik hier voor ons complete fotoalbum met honderden feesten.
Bijzondere feesten
Balthazar draait naast bruiloften en personeelsfeesten ook op singleparty’s of themafeesten. Hier draaien we een gemaskerd bal met verschillende performances in een spiegeltent in het bos van De Bilt. En een gemaskerd studentenfeest te Tivoli. Kijk hier voor een drietal fotoalbums met feestfoto’s in het thema Gemaskerd Bal. Kijk hier voor een aantal personeelsfeesten in uiteenlopende lokaties van Drive in Dixo Balthazar.

Bijzondere lokaties
Balthazar draait graag in bijzondere lokaties zoals boven in de Dom, in forten, landhuizen, kloosters, kasteeltjes of bij u in de huiskamer. We weten de lokatie altijd sfeervol om te bouwen met onze lichteffecten en de identiteit van de mooie ruimte te bewaren. Hier draaien we in een oud kasteeltje in de Ardennen. s’Middags bouwen we de ruimte om en tot diep in de nacht wordt er gefeest als een waar bachenaal. Klik hier voor enkele foto-albums in bijzondere lokaties zoals forten, kastelen, kloosters en zelfs boven in de Dom.

STUDENTENFEESTEN, AFSTUDEER- EN PROMOTIEFEESTEN
Balthazar is ontstaan als Utrechtse studenten Dixo en we hebben voor bijna iedere vereniging gedraaid. Aegee, Swak, ESN, Kunstgeschiedenis, A4, Geschiedenis, Nederlands, Engels, Theaterwetenschappen, SIB, Mebiose ed. Daarnaast draaiden we PANN Festival, Snowboards events in Val Thorens en feesten Tivoli en De Helling. Tegenwoordig draaien we vooral op onconventionele lokaties zoals oude forten, kasteeltjes en landhuizen. We zijn geen disko waarbij de DJ door de muziek heen praat of entertaint. Bij Balthazar gaat het om een volle dansvloer en telkens de juiste plaat op het juiste moment. Klik hier voor ons complete fotoalbum.

Reacties zijn gesloten.