Feestzalen

BIJZONDERE FEESTZALEN AANBEVOLEN DOOR DIXO BALTHAZAR
Het wordt op internet steeds moeilijker bijzondere en betaalbare zalen te vinden. Balthazar komt voor feesten op veel lokaties en kan daarom goed adviseren: Dit zijn de mooiste en meest bijzondere feestzalen.

FORT VECHTEN, UTRECHT
Balthazar’s meest favoriete lokatie! Unieke sfeervolle feestlokatie verscholen in de landelijke omgeving van Utrecht. Het fort is gebouwd tussen 1867 en 1880 als verdedigingsfort van de Hollandse Waterlinie. De aaneengeschakelde catacomben in het fort kunnen als zit- en danszaaltje ingericht worden. ’s Zomers is er tevens een buitentuin open, waardoor mensen ook in de verlichte tuin kunnen zitten. Youtube-filmpjes Fort Vechten.
Voor meer info klik hier

STAYOKAY UTRECHT BUNNIK
Mooi oud landhuis in natuurgebied Amelisweerd, gelegen aan de rand van Utrecht. In het landhuis zijn twee aaneengesloten zalen waar gedanst kan worden. In een derde kamer kan men rustig borrelen. In het oude landhuis kun je met tot zo’n 130 man feesten en er kunnen 60 gasten blijven slapen. Indicatie van de huur van StayOkay: €3000,=. Je huurt daarbij dan ook de 60 slaapplaatsen.
We mogen hier als disco tot 0.30 doorfeesten. Voor meer info klik hier

HET BEAUFORTHUIS TE AUSTERLITZ
Sfeervol ingericht voormalig kerkje in het bos van Zeist/ Austerlitz. In dit oude kerkje worden concerten gegeven en feesten georganiseerd. Door de indeling van de zaal is het met een kleine groep mensen al snel gezellig. In de zomer is het mogelijk gebruik te maken van de mooi ingerichte tuin. Een biologisch of vegetarische buffet behoren tot de mogelijkheden.  Youtube filmpjes Beauforthuis.
Voor meer info klik hier

STADSKASTEEL OUDAEN TE UTRECHT
Sfeervol stadskasteel aan de Oudegracht van Utrecht. Bovenin het kasteel zijn verschillende zaaltjes te huur eventueel aaneengeschakeld. Zeer geschikt voor promotie- en trouwfeesten of bedrijfsfeestjes. Het kasteel stamt uit de 13e eeuw en kent een veelbewogen geschiedenis: ridders en machtige patriciërs bewoonden het pand en in de 19e eeuw fungeerde het als oude mannen- en vrouwenhuis!
Prijsindicatie zaalhuur: € 900,=.Voor meer info klik hier

FORT BLAUWKAPEL
Feestlokatie met middeleeuwse uitstraling, gelegen aan de rand van Utrecht. Blauwkapel is samen met Fort Vechten één van de grootste forten van de Waterlinie. Het fort dateert uit 1818 en bestaat uit drie aaneengeschakelde zaaltjes. Een van de zaaltjes kan mooi ingericht worden als danszaal. Geschikt voor bruiloften en privé-feesten. Prijsindicatie voor de huur van het fort: € 500,=.
Voor meer info klik hier

STAYOKAY SOEST
Een betaalbare feestzaal in een mooi oud landhuis. Gelegen in een bosrijke omgeving van Soest. Geschikt voor verjaardagen en bruiloften. Met de lichteffecten van Balthazar ontstaat een echte mooie discozaal! Men kan hier tevens goedkoop overnachten na het feest en doordraaien tot zo’n 2 uur. Balthazar geeft hier korting. Voor meer info klik hier

Reacties zijn gesloten.