Gastenboek

Reacties van klanten over drive in disco Balthazar uit ons gastenboek

André en Thea Plum: Zaterdag 29 september ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd in het Beauforthuis. DJ Balthazar verzorgde de muziek. Niets anders dan lof. De verlichting, muziek, meegaan in de sfeer. Helemaal top. Bedankt voor het mede slagen van ons feest en jullie zijn echt aan te bevelen bij anderen

Paula en Bart: Op 1 september zin wij in het Beauforthuis getrouwd, waarbij Dixo Balthazar de muziek verzorgde. Wij zijn super tevreden: – vlekkeloze organisatie, heel professioneel – prettige samenwerking in de voorbereiding – flexibel – muziek top! – verlichting top! – DJ’s top! En dat voor een prima prijs. Absolute aanrader, er is de hele avond gedanst.

Tuithof: Bathazar heeft op 30/8/2012 op ons huwelijksfeest in de Domtoren gedraaid. Het dak ging eraf! Ik raad iedereen aan om Bathazar in te huren als je van een goed feest houdt!

pieter: “We hadden Balthazar ingehuurd voor ons huwelijksfeest, omdat ze hun hadden aanbevolen op Fort bij Vechten, waar we trouwden. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze deze aanbeveling volledig hebben waargemaakt. Ze voelden de sfeer goed aan op het feest en wisten de muziek hier goed op af te stemmen. Daarnaast hadden we een aantal verzoeknummertjes doorgegeven en deze werden op precies het juiste moment gedraaid. De sfeer was goed en alle gasten waren enthousiast over de muziek. Ook bij de voorbereidingen hadden we de mogelijkheid om te komen kijken bij een ander feest waar Balthazar draaide op het fort. Toevallig was Mattheus hier zelf ook en hij heeft ons heel hartelijk welkom geheten en een paar mogelijkheden voor ons eigen feest doorgesproken. Ook als persoon is Mattheus zeer sympatiek en gedreven. Hij is snel en duidelijk met zijn reacties en in principe is alles mogelijk. Samengevat: een super bedrijf wat geschikt is voor ieder feest, geef aan wat je wilt en je kunt het krijgen!”
   

Monique: Balthazar heeft gedraaid op mijn 50-jarige verjaardag. Het was een geweldige avond – een tour door “memory lane” met muziek uit onze jeugd. Ik was zeer tevreden: 1) tevoren goed overleg 2) techniek (licht/geluid) top 3) hulpvaardigheid bij mensen die een “stukje” wilden doen & technische ondersteuning nodig hadden. 4) aardige mensen die goed in de gaten hielden of iedereen het naar zijn zin had 5) dat was het geval want de dansvloer was goed vol ==> zeker aan te bevelen!

Marian Meppelink: Afgelopen donderdag een leuk feest gehad op Fort Vechten. Mede dankzij de goede muziek werd er al vanaf 20.00 uur volop gedanst. Heerlijk om met je collega’s uit je dak te gaan na een middag tokkelen, boogschieten, abseilen etc.in de regen

Teun en Rosanne: Dixo Balthazar heeft onze fantastische bruiloft helemaal afgemaakt! Goede en heldere communicatie en afspraken vooraf en op de feestavond zelf hebben ze er echt een geweldig feest van gemaakt! Ook wij krijgen erg veel complimenten van onze gasten over de DJ’s en de muziek! Heel veel dank!!

Marcel en Esmeralda: Wat een feest en wat een DJ’s!!! Dixo Balthazar heeft ons niet stil laten zitten. Onze bruiloft was fantastisch maar jullie maakten hem nog mooier. Iedereen heeft genoten, vrienden hebben het nu nog over de muziek, nogmaals BEDANKT!!!

Wendela en Stan: Op 9 juli zijn wij getrouwd, Dixo Balthazar draaide geweldig. We hebben een knal feest gehad, en iedereen heeft de hele avond gedanst. Doordat je van te voren een lange lijst met nummers van hun krijgt en voorkeuren kan aangeven, weten de DJs heel goed welke muziek je graag wil en daarbij voelen ze de sfeer van het feest ook goed aan. Kortom echt een aanrader wat ons betreft.

nicolette Kunze: Mede dankzij Balthazar was onze bruiloft onvergetelijk …………………..

Odalies & Wim: Hey luitjes, ons huwelijksfeest is mede dankzij dj balthazar een dik feest geworden. Complimenten hiervoor…en jullie weten zelf…ER IS GEDANST en VEEL!!! Tot ziens en hartstikke bedankt voor jullie flexibele opstelling. Wim & Oda van den Manacker

Rabobank Nederland, Len Fraser: Op ons bedrijfsfeest van 22 juni werd er goed ingespeeld op sfeer van publiek en veel verzoeknummers werden gehonoreerd. Len Fraser

Tjade en Christel: Dank voor je e-mail de foto’s. Het is erg leuk om nu al foto’s van onze bruiloft te kunnen zien. We vonden het helemaal een topfeest. We zijn echt supertevreden, zoals ook blijkt uit onderstaande enquete. Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens. groeten, Tjade en Christel

Senta Schuijers: Beste Mattheus, Dit is nu al de 2e keer dit jaar dat jullie gedraaid hebben op een feest wat ik (mede) heb georganiseerd. Het was weer GEWELDIG en dat werd voor een groot deel bepaald door de fantastische muziek! Alles wat werd aangevraagd hadden jullie in jullie ‘repertoire’. Ik krijg nu nog complimenten van gasten over de muziek. Ook leuk om te zien dat de dj’s het naar hun zin hadden en mee stonden te swingen. Bij een volgend feestje huren we jullie zeker weer in! 

Bart: Een 10 voor het geluid: Het geluidsvolume was perfect omdat iedereen nog wel kon praten met elkaar. Verder was de geluidskwaliteit ook goed. Een 11 voor de muziekkeuze; Echt iedereen heeft zich zeer goed vermaakt op de dansvloer, jullie hebben het feestje gemaakt

Karlijn Koster: Een knallend feest van begin tot eind. We hebben zoveel positieve reacties gehad. Er is echt super gedraaid met goeie muziekkeuze en tevens rekening gehouden met onze eigen voorkeur (heb veel liedjes van mijn eigen lijstje terug gehoord)

Robbie Spreeuw: He Mattheus, Ik wil jullie hierbij nogmaals heel erg bedanken voor afgelopen zondag. Het was een geslaagd feest en er werd erg goede muziek gedraaid in de tent. Iedereen was zeer tevreden. Nogmaals bedankt en volgend jaar zullen we zeker weer een beroep doen op jullie. Groeten, Robby Spreeuw Securicor Utrecht

Ramon en Betty: Beste Balthazar, Heel erg bedankt voor het draaien op onze bruiloft 27/08 in fort vechten. De muziek was goed en we waren dan ook beiden niet van de dansvloer af te krijgen. Erg leuk om op huwelijksreis in Sri Lanka de eertse foto’ s van de bruiloft, die jullie gemaakt hadden, te kunnen bekijken via het internet.

Jon en Ingrid: Beste Mattheus, Dank dat jullie op onze bruiloft in Oudaen heben gedraaid. Het was onvoorstelbaar geweldig!!! De dansvloer was de hele avond propvol en iedereen bejubelde (ook weken erna nog!)de fantastische muziek. De volgende dag had iedereen verschrikkelijke spierpijn, en dode tenen, maar het was zeker de moeite waard. We zijn dus erg blij dat we voor jullie hebben gekozen.
Groetjes van Jon en Ingrid

Chantal en Paul en Rafael: Het is nu al weer meer dan een jaar geleden dat we drie dagen lang gefeest hebben in de Ardennen. Wat een waanzinnig feest was dat zeg! We hebben jullie hopelijk voldoende laten weten dat we het supergaaf vonden dat jullie de feestgangers en onze muziekwensen perfect aanvoelden. Gisteren nog, vroeg iemand naar jullie adres, in het afgelopen jaar hebben we veel mensen naar jullie site verwezen. Omdat er nog steeds mensen zijn die aan ons vragen: “wie waren toch die DJ’s op jullie trouwfeest?”, vind ik dat we het niet kunnen laten om jullie via deze weg nog een keer extra te complimenteren. Veel succes!

Reacties zijn gesloten.