Oud en Nieuw Feest Beauforthuis Utrecht

 Eindelijk een Oud en Nieuw Dans Feest: ◾met de goede muziek van de jaren 70 tot nu! ◾waar je niet in de rij hoeft te staan ◾waar je kunt parkeren met je auto ◾in een mooi oud kerkje en goede akoestiek ◾met biologische / fairtrade hapjes en drankjes ◾met zo’n 200 sociale en fijne mensen en waar kids ook welkom zijn ◾met Dixo Balthazar en waarbij de DJ’s inspelen op verzoekjes ◾met Special Act ◾dat start op een normale tijd (van 20 tot 2 uur)

Weet je ook nog niet wat je wilt gaan doen met Oud en Nieuw? Thuis blijven is het net niet. Nodig al je vrienden via facebook uit en kom naar het Oud en Nieuw dansfeest in het Beauforthuis.

We tellen graag met jou en je vrienden in het Beauforthuis af naar 0.00 uur. Bestel hier snel je kaartjes! Beauforthuis en Dixo Balthazar organiseren een Oud en Nieuw Beauforthuis dansfeest met special act en vooral goede dansmuziek. Het Oud en Nieuw Dansfeest wordt een avond feesten en dansen met 200 gezellige en sociale mensen op herkenbare hits van de jaren 70 tot nde hits uit de huidige top40. Er wordt gedraaid in blokken met jaren 70, 80, 90, 2000 en huidige Top40. Het feest is helaas uitverkocht: Het volgende feest is 31 januari.

[portfolio_slideshow]

foto’s van vorig jaar

Reacties zijn gesloten.