Speciale aanbieding voor leden van Personeelsvereniging de PeeVee van RIVM/BBio/PD-ALT

Dixo Balthazar is de ‘huisdisko’ van personeelsvereniging de
PeeVee. We kennen de ruimte, we kennen het publiek, weten hoe we de apparatuur moeten opstellen en we weten de weg op het bedrijventerrein. Omdat we graag bij RIVM/BBio/PD-ALT komen hanteren we voor leden van de personeelsvereniging de PeeVee een speciale kortingsprijs.

Voor een feest incl alle apparatuur zoals speakers, versterkers, lichteffecten, DJ en alle muziek rekenen we in plaats van de standaard  €695,= een kortingsprijs van €495,=

Voor het verzorgen van achtergrondmuziek tijdens uw borrel, feest of jubileum rekenen we een kortingsprijs van  €230,= voor de apparatuur, installatie enkele Led sfeereffecten, cd spelers, mixer en DJ.

Deze prijzen zijn op basis van maximaal 4 uur draaitijd. Na 4 uur draaitijd rekenen we €50,= per half uur extra.

Professionele apparatuur en DJ’s
Met Balthazar kies je voor zekerheid en haal je een professionele dixo in huis. De muziek-keuze, het geluid en de lichteffecten zijn geheel afgestemd op publiek en locatie. We werken uitsluitend met moderne en nieuwe apparatuur voor een sfeervolle verlichting en een warm geluid en draaien geen Mp3 kwaliteit.

Lees hier enkele referenties over Balthazar en kijk hieronder naar enkele sfeerfilmpjes van Dixo Balthazar in de verschillende feestlocaties in een afspeellijst.

Reacties zijn gesloten.