Oud en Nieuw Dansfeest te Beauforthuis mmv Drive in Discotheek Balthazar

Kom met Oud en Nieuw gezellig met je vrienden en vriendinnen dansen, kletsen en aftellen in Beauforthuis. Met goede dansbare muziek (oud en nieuw) en met special act.

Weet je ook nog niet wat je wilt gaan doen met Oud en Nieuw? Thuis blijven is het net niet. Nodig al je vrienden via facebook uit en kom naar het Oud en Nieuw dansfeest in het Beauforthuis. We tellen graag met jou en je vrienden in het Beauforthuis af naar 0.00 uur.

Beauforthuis en Dixo Balhazar organiseren een groot Oud en Nieuw Beauforthuis dansfeest met special act en vooral dansen op up tempo platen (oud en nieuw). Het Oud en Nieuw Dansfeest wordt een avond feesten en dansen op herkenbare hits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en Top40. Beauforthuis vindt het belangrijk dat vrienden en familie een fijne plek hebben om samen oud en nieuw te vieren. daarom zijn kids die mogen opblijven tot 1 of 2 uur ook van harte welkom.

Zaal is open van 20.00 tot 2.00 uur.

De DJ’s spelen in op verzoekjes en draaien ieder uur uiteenlopende blokken met muziek van de jaren 60 tot nu. Van New Wave tot Disko en van Top40 dance tot Tropische muziek. Verzoekjes via Twitter of rechtstreeks aan de DJ.

Bestel hier je kaartjes. En nodig hier op facebook al je vrienden uit om ook te komen.

Dit bericht is geplaatst in beauforthuis, berichten, disco, discotheek, jaren 70, jaren 80, jaren 90, nieuwjaarsfeest, oud en nieuw, top 40. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.