Drive in discotheek, Dixo Balthazar vaste drive in van Fort Vechten, Beauforthuis en Stay Okay Rhijnauwen

Drive in discotheek, Dixo Balthazar vaste drive in Disco van Fort Vechten, Beauforthuis en Stay Okay Rhijnauwen

Drive in Disco Balthazar is er bijzonder trots op dat het al enkele jaren de vaste huis Disco is van de zalen; Fort Vechten te Bunnik (Utrecht), Stay Okay Rhijnauwen te Bunnik (Utrecht) en Beauforthuis te Austerlitz (nabij Utrecht). Deze zalen bevelen de Disco al jaren aan en Dixo Balthazar draait er graag. We weten wat we voor de zalen mee moeten nemen en hoe we het dienen op te bouwen zodat je een mooi geluid krijgt en een sprookjesachtige verlichting. Omdat we er graag komen rekenen we als dixo Balthazar in deze feestzalen een kleine korting. Vraag naar de korting.

Martin Vastenhout, directeur Fort Vechten: “Disko Balthazar draait onder leiding van Mattheus al sinds 2000 op Fort Vechten. Ze hebben voor ons op honderden feestjes gedraaid. Van de gasten hebben we in al die jaren alleen maar positieve reacties gehad.”

  

 

Lidwien Vork, directeur Beauforthuis: “We werken al 15 jaar heerlijk samen. Nooit gezeur, we helpen elkaar waar we kunnen.. Ze organiseren geweldige evenementen en hun klanten zijn altijd bijzonder tevreden. Klanten kunnen altijd hun specifieke wensen opgeven en er wordt goed naar hen geluisterd. Bovendien is het heel gezellig om met ze te werken. Ik kijk er iedere keer weer naar uit.”

Een reactie van Robert van der Horst, manager StayOkay Bunnik: “Bij Stayokay Utrecht – Bunnik is al vele jaren DIXO Balthazar verantwoordelijk voor de goede sfeer tijdens vele feesten, bruiloften en partijen. De samenwerking verloopt uitstekend. Goed, snel en efficiënt. De communicatie tussen Balthazar, gasten en Stayokay is altijd goed. De gasten zijn altijd zeer enthousiast over de sfeer, muziekkeuze en de aantrekkelijke prijs. Wij kunnen Balthazar zeker aanbevelen en hopen op nog vele goede jaren van prettige samenwerking”

Dit bericht is geplaatst in beauforthuis, berichten, disco, discotheek, drive in, drive in utrecht, feestzaal, feestzalen, fort vechten, Stay Okay, Stay Okay Rhijnauwen, utrecht met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.