Benefiet RopaRun Feest Utrecht met Drive in Discotheek Balthazar en Fort Vechten

Drive in Dixo Balthazar organiseert op zaterdag 2 maart samen met Fort Vechten en de Mad Runners een benefiet feest voor RopaRun. Fort Vechten rekent die avond geen zaalhuur en Drive in Dixo Balthazar stelt gratis haar Disco ter beschikking. Alle opbrengsen van het feest gaan naar het goede doel. Bestel nu hier je kaarten, steun de RopaRun en kom lekker feesten. Kijk op facebook wie er nog meer komen, meld je aan en nodig al je facebook vrienden uit!

Waar
Fort bij Vechten, Marsdijk 2, 3981 HE te Bunnik
Vanaf 20.15 te Barak Z

Waarom
Jaarlijks wordt met Pinksteren de Roparun gelopen. De Roparun is een non-stop estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve (hardloop) prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

De MAD-runners zijn een van de 346 teams die in 2013 meedoen met de Roparun. MAD is een herinnering aan (schoon-)moeder Maddy, die na een moeilijk ziekteproces is overleden aan kanker en staat daarmee symbool voor vergelijkbare herinneringen. Daarnaast staat MAD ook voor het Engelse woord ‘mad’ gek, want je moet wel een beetje mad zijn om mee te doen aan de Roparun.

[portfolio_slideshow]

Programma

20.15 – 20.30 uur              Feestzaal gaat open, ontvangst met bubbels

20.30 – 21.00 uur              Cabaretvoorstelling

21.30 – 22.00 uur              Veiling

(met onder meer: schilderijen/kunst, sieraden, vliegtickets naar een bestemming van Transavia naar keuze, zonnebrillen van Ray-Ban en Vogue, exclusief wijnpakket, wijnproeverij, etc.)

VOORLOPIGE SETUP ROPARUN BENEFIET PARTY  FORT VECHTEN
 
22-22.30  DJ Rozee en DJ Ellen

22.30 – 23  DJ Dinky Toy Duncan en DJ Sieger de Blok

23 – 23.45 DJ Wesdex Housemusic (Mysteryland, Soenda, Rockit, Burning Man Festival, Supperclub) en Sander Loog Mr Saxobeat

23.45 – 0.15 DJ Rozee Rogier Vuijk en DJ Niccie Nicole Schut-Hofs

0.15 – 0.45  DJ Joost en DJ Rozee

0.45 – 1.00 DJ Rozee en DJ Ellen Vl (evt uitloop tot max 2 uur)

Hoe kan ik kaarten kopen?
Ga naar Mad-Runner

Het benefiet feest wordt mogelijk gemaakt door: Dixo Balthazar. Drive in Dixo Balthazar stelt voor het goede doel haar disko gratis ter beschikking.Balthazar is onder andere bekend van de vele studentenfeesten zoals SWAK-feesten, A4, A5, Full House en international party’s. Ook is Balthazar bekend van het Pann-festival, Ouderalleen, feesten in de Utrechtse Forten en bedrijfsfeesten.

Dit bericht is geplaatst in berichten, diverse feesten, drive in, drive in disco, drive in discotheek, drive in utrecht, fort vechten, jaren 70, jaren 80, jaren 90, top 40, utrecht met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.