40 Plus Party, nieuwe mensen leren kennen op het leukste 40 Plus Feest met de beste muziek

Nieuwe Mensen Leren kennen op de 40 Plus Party: ook voor smaakvolle dertigers

Kom 16 februari en 29 maart ook weer naar de 40PlusParty: het leukste 40 Plus Feest van Nederland

met de goede muziek van de jaren 70 tot nu! met biologische / fairtrade hapjes, drankjes met zo’n 200 sociale en fijne mensen ook voor singles en om nieuwe leuke mensen te leren kennen met heerlijke tappas voorafgaand aan het feest met buikdansact en arabische gast DJ op 16 feb en met masseurs op de dansvloer en Top Pop videoclips op 29 maart  met klimaatneutrale Dixo en DJ’s die ingaan op verzoekjes waar je kunt parkeren met je auto (graag carpoolen evt via onze facebookpagina 😉 in een mooi oud kerkje en goede acoustiek Reserveer hier alvast kaartjes

Waar kun je als 40+er nu nog lekker uitgaan en dansen op de muziek die jij leuk vindt? Beauforthuis en Dixo Balthazar vonden het hoog tijd worden om dat eens te organiseren in Beauforthuis. De feesten zijn tot nu toe altijd uitverkocht: Kijk hieronder naar een sfeer reportage van de afgelopen feesten

 

Kom op 16 feb en 29 maart vanaf 20 uur te Beauforthuis Austerlitz (UTRECHT) gezellig dansen, bijkletsen, sjansen en drinken met vrienden en vriendinnen en Aretha Franklin, Jimmy Summerville, Herman Brood, Talking Heads, The Rolling Stones, Michael Jackson, Robin S, Police, Dr Alban, The Cure, Jennifer Lopez, Gala, Katrina and the Waves, Wham, Kool & the Gang, Marco Borsato, Michael Jackson, Doe Maar, Madness maar ook op Black Eyed Peas, David Quetta, Tiesto, Elvis Crespo, Bob Marley en Mory Kante en vele, vele anderen.

De DJ’s spelen in op het publiek en gaan in op verzoekjes. Tevens zijn er op die avond masseurs aanwezig om de spieren goed soepel te houden!

Reserveer hier alvast kaartjes voor 16 feb en hier voor 29 maart en kom met je vrienden en vriendinnen naar het leukste 40 Plus Feest, met de beste muziek. En kijk op facebook wie er nog meer komen!

kijk voor meer info ook op http://www.40plusparty.nl

Dit bericht is geplaatst in 40plus feest, beauforthuis, berichten, diverse sfeerfilmpjes, drive in discotheek, jaren 70 met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.